Anbefalinger

Her deler vi hvilke nettsider og verktøy våre medelemmer anbefaler å bruke når de skal spekulere eller investere.

- Skilling
Med Skilling kan du trade aksjer, råvarer, indekser, valuta og kryptovaluta til svært gode priser. Opprett en gratis konto og få norsk support.

- Tradingview
Tradingview er det verktøyer våre medlemmer foretrekker for å gjøre teknisk analyse av aksjer, krypto, indekser og valuta. Opprett en gratis konto.

- Binance
Binance er verdens største kryptobørs, der du får de beste prisene. Her kan du kjøpte Bitcoin, Ethereum, NFT'er og mye mer. Opprett en gratis konto her.

Ansvarsfraskrivelse & reklame: Vi gir ingen anbefalinger eller råd, og er ikke ansvarlig for hva du gjør i kapitalmarkedet, og for øvrig i livet. Investeringer kan innebære risiko for tap, og tidligere avkastning er ingen garanti for fremtidige resultater. Vi oppfordrer at du gjør din egen uavhengige undersøkelser. Våre eposter, sosiale media eller vår nettside kan inneholde betalt innhold, eller affiliate-linker som vil si at vi kan få betalt i en form om du bruker den (uten ekstra kostnad for deg). Det hjelper oss å lage mer verdifullt innhold til deg. Takk for din støtte.